Special Projects is een onderdeel van Infoled ontstaan uit de vraag naar onze expertise bij kunstwerken.

Special Projects van Infoled

Met de Special Projects van Infoled heeft u een partner die u adviseert bij het gebruik van LED in kunstobjecten of andere decoratieve doeleinden. LED wordt vaak verwerkt in kunstwerken of architectonische bouwwerken en Infoled kan met u meedenken en installatie verzorgen.

 

Structuren die wij van LED kunnen voorzien zijn bijvoorbeeld kunstwerken waarbij bepaalde delen van LEDverlichting moet worden voorzien zodat deze in het donker beter opvallen. Ook gevels van gebouwen worden vaak voorzien van LED en Infoled is hierin specialist.

 

Hiernaast zit u in de slider enkele voorbeelden van onze Special Projects. Naast advisering en installatie verzorgen wij ook het onderhoud van de LED-oplossingen. U kunt hierbij denken aan het periodiek controleren van de electra en het ad-hoc vervangen van defecte LED lampen.

 

Special Projects van Infoled bekijken?

Wij begrijpen dat u eerst met uw eigen ogen wilt zien wat wij kunnen en bieden u daarom de mogelijk om samen met ons enkele voorbeelden te bekijken. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden en delen graag onze ervaring met u voor eventuele nieuwe idee├źn.

 

Neem vandaag nog contact op met Infoled voor uw Special Project door op de onderstaande knop te klikken!

Waarom Infoled Special Projects?

  • Vakmanschap;
  • Meer dan 25 jaar ervaring met LED;
  • Transparante manier van werken;
  • Snelle service bij defect;
  • Voor kunst en gebouwen.

Maak een afspraak

Neem voor een afspraak telefonisch contact op

079 3619011

Signaalrood 63, Zoetermeer, 2718 SG

info@infoled.nl

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht