Samsung LED displays

Levendige kleuren, hoog contrast en uitstekende beeldkwaliteit: de LED displays van Samsung staan er om bekend. De innovatieve SMART LED borden leveren u een ongekend indrukwekkende kijkbeleving op.

Samsung heeft een breed scala aan indoor- en outdoor SMART displays met ingebouwde processors, mediaspelers en geïntegreerde ontvangers. Deze uitgebreide functies zijn efficiënt én kostenbesparend: u beheert de content van uw LED scherm eenvoudig op afstand en hoeft geen dure externe apparatuur aan te schaffen.

Ontdek alle mogelijkheden van Infoled!

 

 

Neem vandaag nog contact op via

079 – 3619011

Indoor LED displays

Voor indoor toepassingen heeft Samsung 9 verschillende modellen LED displays, met elk een afzonderlijk formaat, pixelafstand en helderheidsgraad. Voor elke situatie kiest u een specifiek scherm, dat het beste aansluit bij uw specifieke omstandigheden. Om de kwaliteit van de displays te waarborgen test Samsung de schermen zorgvuldig en gebruikt ze alleen de allerbeste onderdelen. Zo heeft u altijd de zekerheid van goed functionerende displays in uw showroom, studio of museum.

Outdoor LED displays

De outdoor displays van Samsung zijn bijzonder geschikt voor plaatsing in stadions, bij grote winkelcentra of vliegvelden. Voor outdoor heeft Samsung 7 verschillende modellen LED displays, met onderlinge verschillen in pixelafstand en helderheidsgraad. Deze displays zijn allen uitvoerig getest op kou en hitte, en droogte- en vochtbestendigheid. Door de hoge kwaliteitsstandaard van Samsung levert dit displays op die bestand zijn tegen orkanen van de vierde categorie. Een statement maken met outdoor displays in uw stadion of aan uw winkelpand doet u dus met de LED displays van Samsung!

Samsung LED displays bij InfoLED

Ook een statement maken met indoor of outdoor LED displays? Ontdek de mogelijkheden van Samsung LED displays bij InfoLED. Ontvang gratis advies voor de beste oplossing voor uw situatie! Bel 079-3619011 of mail naar info@infoled.nl en ontdek de mogelijkheden.