Over ons: Infoled

Infoled is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatie systemen zoals led borden & displays. Hierbij kunt u denken aan scoreborden, grafische displays, mobiele led schermen en gemeente infodisplays (parkeergelegenheid, omgevingsinfo). Naast gebruikelijke led toepassingen in displays voor communicatie heeft Infoled ook ervaring in het verwerken van led verlichting in kunstobjecten en gebouwverlichting. Doordat led zowel klein als energie zuinig is kan de verlichting makkelijk worden ingebouwd of geïnstalleerd voor creatieve creaties. Kijk naar onze special projects!

Door al meer dan 25 jaar ervaring en de vakmensen bij ons in dienst kunnen wij u een totaalpakket leveren dat u alle zorgen uit handen neemt. Noem een tijd en plaats (ook op zeer korte termijn) en het led display zal worden geleverd met uw boodschap welke ook weer ad-hoc kan worden aangepast. De flexibiliteit en snelheid van reageren maakt Infoled uniek en geeft u meer zekerheid wanneer u voor ons kiest.

 

Infoled staat bekend om haar no-nonsens aanpak en transparante werkwijze, wij werken snel en houden net als u niet van onduidelijkheid als het om een belangrijk project gaat. Bij Infoled heeft u de zekerheid van een werkend product dat is onze belofte aan u.

 

Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Infoled led borden:

  • Mobiele led reclameborden en led informatieborden;
  • Vaste digitale reclameborden en informatieborden;
  • Bedrijfsopeningen;
  • Beurzen;
  • Evenementen;
  • Reclame en bewegwijzering;
  • kunstobjecten (Infoled special projects).

 

Maak een afspraak

Neem voor een afspraak telefonisch contact op

079 3619011

Signaalrood 63, Zoetermeer, 2718 SG

info@infoled.nl

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht