LG LED displays

LG heeft een uitgebreide collectie indoor en outdoor LED displays die hoe dan ook in het oog springen.

De geavanceerde technologie en uitstekende prestaties maken de displays van LG een aantrekkelijke optie voor toepassing als reclamedisplay in uw showroom of outdoor oplossing op het dak van uw bedrijfspand.

Ontdek alle mogelijkheden van LG displays bij Infoled!

[popup_trigger id=”5408″ tag=”button”] [/popup_trigger]

Maatoplossingen

LG blinkt uit in maatoplossingen: of u nu een gebogen display wilt of een XXL formaat, met de displays van LG kan het. Voor beide varianten biedt LG displays aan met een hoge helderheid van 1000 cd/m². De curved LED serie is niet alleen geschikt voor een subtiele ronding van het display, maar ook voor volledige ronding tot cirkel. De LED displays voor XXL formaat zijn zo ontworpen dat installatie efficiënt & snel kan worden uitgevoerd.

Indoor LED displays

Naast displays voor maatwerk heeft LG een uitgebreide lijn displays voor indoor toepassingen. Binnen deze lijn zijn verschillende displays verkrijgbaar met elk een andere pixel pitch, een andere afstand tussen pixels. Hoe lager de pixel pitch, hoe scherper het display. Zo hebben de standaard displays van LG een pixel pitch van 2.9 – 3.9 mm, de displays met fine-pitch een pixel pitch van 1.3 – 2.5 mm en de premium fine-pitch displays een pixel pitch van 1.0 – 2.0 mm. Ook in de helderheid van de displays is er variatie: zo heeft de fine-pitch een helderheid van 600 cd/m², en de premium fine-pitch een helderheid van 1.200 cd/m². Voor de ultieme helderheid is er de high brightness serie, waarmee je display 2.000 cd/m² haalt.

Outdoor LED displays

De displays van de LG outdoor LED collectie zijn beschikbaar in diverse formaten in zowel vierkant als rechthoek. De standaard displays hebben een helderheid van 5.000 – 6.000 cd/m² en zijn lichtgewicht en slank ontworpen. LG biedt daarnaast ook high performance slim displays aan, die speciaal ontworpen zijn voor hoge prestaties in combinatie met een laag energieverbruik. Voor LED displays in stadions, openluchttheaters en andere outdoor locaties is er de robuuste stadium serie van LG. Deze serie kan tegen een stootje en levert uitzonderlijke beeldkwaliteit. Met een helderheid van 6.000 cd/m² en een uitzonderlijke samenwerking tussen kleur en helderheid zijn deze displays de ultieme blikvanger voor elk stadion.

LG LED displays: ontvang professioneel advies

Op zoek naar een LG LED display om uw boodschap onder de aandacht te brengen? Ontvang gratis professioneel advies over de beste oplossing voor uw specifieke situatie! Bel 079-3619011 of mail naar info@infoled.nl en ontdek de mogelijkheden.