Infoled LED displays

Met de displays van ons huismerk InfoLED staat uw boodschap in de spotlights! Of u nu een vaste of mobiele installatie wilt, u heeft altijd de garantie dat uw boodschap opvalt. InfoLED displays zijn zowel beschikbaar voor verhuur, verkoop als LED as a Service.

Ontvang gratis professioneel advies over de beste LED oplossing voor uw event of bedrijfspand. Neem contact met ons op via 079-3619011 of info@infoled.nl en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek alle mogelijkheden van Infoled!

 

 

Neem vandaag nog contact op via

079 – 3619011

Mobiel led reclamebord pretpark van Infoled

Reclame- of informatiedisplays

InfoLED displays zijn geschikt voor diverse doeleinden. Reclame, bewegwijzering, informatie: de opties zijn eindeloos, de impact indrukwekkend. Door reclame op het dak van uw bedrijf te plaatsen trekt u nieuwe klanten. Tijdens events of festivals wijst u bezoekers met een LED display de juiste weg, en geeft u informatie over het weer, verkeer of de aangelegde vluchtroutes.

Het serviceteam van InfoLED ondersteunt u graag in het plaatsen of aanpassen van content op uw displays. Zo speelt u op elk moment snel en efficiënt in op de actualiteit, zonder hierbij tijd te verliezen: één telefoontje en wij gaan voor u aan de slag!

Vast LED displays

Met een vast LED display aan uw gevel of op het dak heeft u een kwaliteitsproduct met impact! Deze outdoor displays leveren hoogwaardige beelden, zowel tekst als afbeeldingen en video.

De LED schermen zijn in diverse afmetingen beschikbaar en kunnen zowel aan de gevel of op een zuil gemonteerd worden. Bij montage op een zuil is het mogelijk om de installatie te integreren in een plantenbak, zodat de zuil niet opvalt maar de aandacht primair gericht is op het LED display.

Dit led reclamebord is een vast led scherm voor uw boodschap

Mobiele LED displays

De mobiele LED displays van Infoled bieden u flexibiliteit: u zet de displays op één dag in voor diverse doeleinden tijdens uw event of beurs. Tekst, datum en tijd, afbeeldingen en video: alles is mogelijk op deze displays. De content beheert u op afstand en wijzigingen voert u eenvoudig door.

Infoled standaard P10

Display op aanhangwagen aan een draaibare mast, afmeting display; 200 cm breed en 100 cm hoog

€ 350,-

per dag

of € 995,- per maand excl. transport € 150,- en aggregaat.

Infoled Extended P6

Display op aanhangwagen aan een draaibare mast, afmeting display; 200 cm breed en 150 cm hoog

€ 450,-

per dag

of € 1295,- per maand excl. transport € 150,- en aggregaat.

Infoled Video Display P6

Display op aanhangwagen, afmeting display; 300 cm breed en 200 cm hoog

€ 695,-

per dag

of € 2500,- per maand excl. transport € 150,- en aggregaat.