LED Reclameborden is de core-business van Infoled. Lees hieronder wat wij kunnen en aanbieden! 

LED Reclameborden van Infoled: verhuur en verkoop  

Met LED reclameborden kunt u op een vaste of mobiele manier uw bedrijf of boodschap onder de aandacht brengen! Infoled is uw partner om dit te bereiken en kiest u voor zekerheid. De mogelijkheden die Infoled biedt op het gebied van led reclameborden zijn grenzeloos, maar bovenal doeltreffend. Indien gewenst kan Infoled voor u snel de content op de led displays aanpassen. Hierdoor kunt u ad-hoc inspelen op uw doelgroep. Een lichtkrant of led display van Infoled trekt immers altijd de aandacht.

Door de benaming LED Reclameborden lijkt het of deze led displays volledig gericht zijn op advertising. Uiteraard kunnen de led displays van Infoled ook worden gebruikt voor bewegwijzering en andere informatie tijdens evenement.

 

Neem vandaag nog contact op met Infoled en vraag naar de mogelijkheden!

Mobiele led reclameborden strand
led reclamebord van Infoled, vast led scherm

Infoled standaard

Display op aanhangwagen aan een draaibare mast, afmeting display; 200 cm breed en 100 cm hoog

€ 295,-

per dag

of € 995,- per maand excl. transport € 150,- en aggregaat.

Infoled Extended

Display op aanhangwagen aan een draaibare mast, afmeting display; 200 cm breed en 150 cm hoog

€ 495,-

per dag

of € 1295,- per maand excl. transport € 150,- en aggregaat.

Infoled Video Display

Display op aanhangwagen, afmeting display; 300 cm breed en 200 cm hoog

€ 995,-

per dag

of € 2500,- per maand excl. transport € 150,- en aggregaat.

Bekijk hier de welke producten Infoled u kan bieden!

Occasion LED reclameborden

Infoled heeft altijd 2e hands led reclameborden  op voorraad. De occasions van Infoled zijn gekeurd en waar nodig gereviseerd. Hierdoor heeft u met occasions van Infoled zekerheid van een goedwerkende en duurzaam product.

Neem vandaag nog contact op met Infoled en vraag naar welke LED reclameborden en outdoor lichtkranten wij hebben staan.

Mobiel led reclamebord met videotrailer
led reclamebord van Infoled, vast led scherm

Vaste LED reclameborden

De vaste LED reclameborden van Infoled bieden een hoog kwalitatief beeld bedoeld voor outdoor vertoningen. U kunt op de LED displays van Infoled zowel teksten (ook datum en tijd), afbeeldingen en video weergeven.

De aansturing via een player-PC kan zowel plaatsvinden via het TCP/IP netwerk als internet. Dit betekent dat u ook van afstand de content controleren en eventueel aanpassen. Ook kunt u de weergave gemakkelijk testen door dit eerst op uw PC te vertonen. Uiteraard zijn er verschillende afmetingen beschikbaar en zorgt de automatische helderheidsregeling voor een optimale beeldweergave naar het aanwezige omgevingslicht.

Vaste LED reclameborden kunnen zowel op de gevel als op een zuil worden gemonteerd. Deze zuil kan mooi weggewerkt worden door dit te integreren met een plantenbak waarbij de planten deze zuil mooi kunnen verbloemen. Onderhoud is voor Infoled ook geen probleem. Infoled kan u bijstaan in het aanpassen van uw berichtgeving van het scherm of defecten binnen zeer korte termijn oplossen middels ons serviceteam.

Neem vandaag nog contact op met Infoled voor uw vaste LED reclamebord!

Mobiele LED reclameborden

De mobiele LED reclameborden van Infoled bieden een kwalitatief hoog beeld bedoeld voor outdoor vertoningen of grote ruimtes. U kunt op de LED displays van Infoled zowel teksten (ook datum en tijd), afbeeldingen en video weergeven. Infoled biedt verder ook een hoge service en staat u graag bij in het instellen en uitvoeren van het juiste beeldmateriaal.

De aansturing via een player-PC kan zowel plaatsvinden via het TCP/IP netwerk als internet. Dit betekent dat u ook van afstand de content controleren en eventueel aanpassen. Ook kunt u de weergave gemakkelijk testen door dit eerst op uw PC te vertonen. Uiteraard zijn er verschillende afmetingen beschikbaar en zorgt de automatische helderheidsregeling voor een optimale beeldweergave naar het aanwezige omgevingslicht.

Neem vandaag nog contact op met Infoled voor uw mobiele LED display!

Mobiel led reclamebord promenade van Infoled
Dit led reclamebord is een vast led scherm voor uw boodschap

Lichtkranten

Lichtkranten zijn er in vele soorten en maten en Infoled kan u daarin helpen.

 • Multi-line lichtkranten: met deze outdoor lichtkranten van Infoled kunt u, zoals de naam doet vermoeden, over meerdere regels een lichtkrant vertonen. De regels kunnen verschillen in hoogte van enkele centimeters tot bijna een meter. Omdat het hier een outdoor lichtkrant betreft heeft u zekerheid van een stevig product dat tegen de elementen van het weer kan.
 • Single-line lichtkranten: met deze outdoor lichtkranten van Infoled kunt u, zoals de naam doet vermoeden, over een regel een lichtkrant vertonen. De regels kunnen verschillen in hoogte van enkele centimeters tot bijna een meter. Omdat het hier een outdoor lichtkrant betreft heeft u zekerheid van een stevig product dat tegen de elementen van het weer kan.

 

Neem vandaag nog contact op met Infoled voor uw lichtkrant!

Informatiedisplays

De informatiedisplays van Infoled zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn uitermate geschikt voor gemeentes en openbare evenementen. Tegenwoordig kunt u er ook voor kiezen de informatiedisplays uit te rusten met webcams zodat u de omgeving kunt monitoren en op afstand het beeld op het informatiedisplay hieraan aanpassen.

Met informatiedisplays kunt u bezoekers informeren over:

 • Weer en verkeer
 • Tijd en temperatuur
 • Bewegwijzering, ook eventueel vluchtroutes
 • AMBER alert

 

Neem vandaag nog contact op met Infoled voor uw informatiedisplay!

Dit mobiele led reclame bord is een mobiel led scherm voor uw boodschap

BIllboards

 • LED scherm

 • Vaste LED schermen

 • LED scherm

 • LED scherm

 • Lichtkranten outdoor

 • LED scherm