LED as a Service

Wilt u LED-displays voor uw bedrijf inzetten zonder grote investering? Kies dan voor ‘LED as a Service’ van InfoLED. Met LED as a Service voorziet u uw bedrijf van de nieuwste oplossingen, voor een vast bedrag per maand.

Of het nu gaat om indoor of outdoor LED, voor uw bedrijfspand, school, winkel of showroom: InfoLED ontzorgt u volledig. Wij verzorgen alles voor uw LED-oplossing: van ontwerp tot installatie en aanschaf tot onderhoud. Daarbij ontvangt u onbeperkt advies en begeleiding bij de aanschaf van uw displays. Wij onderhouden uw materiaal en zorgen op tijd voor vervanging. Ook software updates, monitoring van het onderhoud, opslag en duurzame verwijdering van de apparatuur nemen wij voor onze rekening.

InfoLED biedt diverse vormen van AV as a Service aan. Elke vorm is maatwerk en wordt zorgvuldig ontwikkeld aan de hand van uw wensen. Onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatie geven u daarbij de zekerheid van deskundig advies, vakkundige installatie, onderhoud & service en een flexibele houding.

Droomt u altijd al van dat grote LED-scherm op uw gevel? Kan uw showroom wel een blikvanger gebruiken? Ontdek de mogelijkheden van LED as a Service bij InfoLed. Bel 079-3619011 of mail naar info@infoled.nl voor een vrijblijvend gesprek & deskundig advies.

Vraag een offerte aan

Naam *

Bedrijf *

E-mail *

Telefoonnummer

Aanvraag voor *

Merk *

Opmerkingen *