Barco LED displays

Barco is de Rolls-Royce onder de LED displays: duurzaam, eenvoudig te installeren en makkelijk in onderhoud. Voor zowel indoor als outdoor staat Barco bekend om de robuustheid van zijn displays: ze zijn niet stuk te krijgen. Daarmee zijn deze LED oplossingen absoluut het overwegen waard wanneer je kwaliteit en bestendigheid belangrijk vindt. Tegelijkertijd is Barco ook de meest ervaren leverancier met meer dan 35 jaar ervaring!

Ontdek alle mogelijkheden van Infoled!

 

 

Neem vandaag nog contact op via

079 – 3619011

Indoor LED displays

Voor indoor LED oplossingen heeft Barco de X-serie, een serie displays waarvan de content opvalt door de hoge kwaliteit ervan. De schermen zijn geschikt voor toepassing van musea tot control rooms, en van pretparken tot retail locaties. Om in verschillende soorten omgevingen perfecte kwaliteit te leveren biedt Barco verschillende displays met een pixel pitch tussen 1.3 en 4 mm, en een helderheid tussen 880 en 2.000 cd/m². Zo ben je in elke situatie verzekerd van de beste kwaliteit.

Outdoor LED displays

Omdat LED-displays in de buitenlucht blootstaan aan extreme weersomstandigheden, is het belangrijk dat de beeldkwaliteit constant blijft. Barco staat voor duurzame kwaliteit, en onderwerpt zijn outdoor displays aan intensieve tests in barre weersomstandigheden. Dat resulteert in onverwoestbare, robuuste displays die jarenlang meegaan. Ook heeft Barco een speciale lijn displays die ‘zeewaardig’ zijn, en dus bestand tegen de zwaarste stormen. Dat maakt de serie uitermate geschikt voor toepassing op bijvoorbeeld cruiseschepen.

Ontvang professioneel advies over Barco LED displays

Ontdek de mogelijkheden van Barco LED displays voor uw control room, entertainment hal of cruiseschip. Neem contact met ons op via 079-3619011 of info@infoled.nl en ontvang gratis advies.